SolarFuture fik en bedre kvalitetssikring

SolarFuture leverer energirigtige solcelleløsninger til deres kunder, og har kun vækstet, siden de blev stiftet som søsterselskab til elinstallatør ENCO-EL i 2014.

Når en virksomhed vækster så meget som SolarFuture, er det vigtigt at være på forkant med eventuelle udfordringer, der kan opstå. Til det, har SolarFuture valgt iKontrol som værktøj, der skal bidrage til en fortsat høj standard for kvalitetssikring i virksomheden.

Vi har afsøgt markedet efter den rette løsning til vore behov, og her er valget faldet på iKontrol. Med iKontrol´s KS-system får vi en digital platform, som gør vores arbejde og fokus på KS, bedre og nemmere.”

Jens Chr. Sørensen. SolarFuture

SolarFuture fik den rette start hos iKontrol

 

“Vi må sige, at vi er meget tilfredse med vores opstart i IKontrol, og ser frem til at arbejde videre med det.”

null
Jens Chr. Sørensen
Projektleder, SolarFuture

Opstartsfasen med iKontrol

Fordelen ved iKontrol er, at det ikke tager mere end 3 timer, så er du allerede i gang med at bruge systemet. Alle kommer nemlig i gang med programmet “lær om iKontrol“. Og det er noget, kunderne nyder godt af, fordi de ikke skal afsætte en hel dag til at få sat deres brugere ind i et nyt system.

Opstartsfasen med iKontrol har været meget nem, systemet er meget intuitivt og iKontrol tager en igennem et digitalt opstartsprogram “Lær om iKontol”, som ruster en til at gå direkte i gang med systemet.”

Jens Chr. Sørensen, SolarFuture

Fotodokumentation, tjeklister og kontrolskemaer

SolarFuture har valgt iKontrol, fordi de vil have et digitalt KS system, der kan hjælpe med at kvalitetssikre det arbejde, der bliver udført. Det sker blandt andet gennem:

  • Fotodokumentation
  • Tjeklister
  • Kontrolskemaer

Med iKontrol kan du tage et billede af opgaven, oprette både tjeklister og kontrolskemaer, så alle er sikre på, at det arbejde, der bliver udført, er korrekt.

Tjeklisterne og kontrolskemaerne er hurtige at oprette på kontoret og med dem, bliver opgaverne udført ens – hver gang. Det er også her, at trygheden for kunderne og medarbejderne kommer, fordi der er dokumentation på alt, der bliver lavet, og når opgaven er afsluttet, er det nemt at oprette en rapport til kunden, med alle relevante informationer.

Bedre kommunikation i processerne

En digital kvalitetssikring hjælper dig med at forbedre kommunikationen mellem alle parter involveret i opgaverne og processerne. Du kan nemlig med få klik sende opdateringer, billeder, bede om underskrifter og meget mere, og det bedste er, at det hele er samlet ét sted, så der er ingen informationer der går tabt.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter din virksomhed?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk