Med en digital kvalitetssikring kan Lind & Risør nemt dokumentere kvaliteten i deres byggerier

Det har hjulpet dem med at få forbedret deres arbejdsprocesser væsentligt

For Lind & Risør er det vigtigt, at deres medarbejdere har de rette redskaber til at gøre arbejdsdagen nemmere og sikre, at der er dokumentation for det arbejde, der bliver udført.

“Det er jo en væsentlig forbedring af arbejdsproceduren omkring kvalitetssikring, at de kan få noget for hånden med det samme”

Anders Christensen, IT-chef, Lind & Risør

Kvalitetssikring gjort simpelt

For at lykkes med et system til kvalitetssikring, handler det om at vælge en løsning, der både er nem at implementere og anvende i en travl hverdag.
På blot tre timer er du klar til at anvende iKontrol, klar til at dokumentere kvaliteten i dit arbejde og sikre, at alle arbejder ud fra de samme tjeklister og dokumenter.

At det skal være simpelt at anvende, er også et krav hos Lind & Risør, der siger:

 

”iKontrol- appen er rigtig rigtig nem at have med at gøre. den er brugervenlig og det var vigtigt for os, at den brugervenlig, netop af hensyn til de tilsynsfører vi har gående rundt, der ikke altid er lige IT-kyndige”

Anders Christensen, IT-chef, Lind & Risør

digital kvalitetssikring via en smartphone med iKontrol

Alle kan arbejde mere effektivt

En kvalitetssikring er mere end blot et redskab til at dokumentere dit arbejde. Det er et effektivt værktøj til at sikre, at alle i virksomheden arbejder optimalt, og at der ikke opstår forvirring omkring en opgave.

”Sikkerhedsmanden bruger nu tjeklister i appen fra iKontrol til at lave skkerhedstjek på byggepladserne.”

Anders Christensen – IT-Chef, Lind & Risør

 

Ved at lave tjeklister til dine medarbejdere og lægge alle relevante dokumenter ind i appen, sikrer du, at alle arbejder ud fra de nyeste planer, og udfører arbejdet på samme måde – hver gang. Du skal altså ikke bekymre dig om, om dine medarbejdere lige husker en bestemt detalje i forbinde med en opgave, for nu kan du skrive det ind i appen – og du kan tjekke det. Fordi der kan opsættes regler og opfyldes de ikke, så kan din medarbejder ikke afslutte sin opgave.

null
”Byggelederen kan i dag via sin smartphone markere stedet på en tegning, tage et foto og skrive lidt tekst, hvorefter rapporten automatisk oprettes digitalt i Lind & Risørs eget CRM system.”

 

Anders Christensen – IT-chef, Lind & Risør

Digital kvalitetssikring gjort simpel

Med digital kvalitetssikring har Lind & Risør fået et redskab, der er nemt for deres medarbejdere at anvende, og som gør, at alle kan arbejde mere effektivt. De slipper for at bruge timer på at køre frem og tilbage for at dokumentere deres arbejde.

iKontrol er en brugervenlig app, der gør det nemt at komme i gang med digital kvalitetssikring, og gør det til en naturlig del af hverdagen, især hos Lind & Risør.

Førhen havde vi dokumentation med et ganske almindeligt kamera som gjorde, at tilsynføreren skulle hjem og tømme kameraet på computeren og huske at gøre det.

Anders Christensen – IT-Chef, Lind & Risør

Tættere kommunikation

En digital kvalitetssikring hjælper med at forbedre kommunikationen mellem kontoret og byggepladsen, fordi der ikke længere er den samme afstand. Med ganske få klik kan du sende alle dine dokumenter til kontoret, der så kan gennemgå og behandle dem.

Der skal ikke længere bruges timer på at lege gætteleg med billeder, opgaver og tekst – det hele er samlet i et og samme system.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk