Succesfuld integration mellem Malmos’ intranet og iKontrol

Vores kunde, Malmos A/S, Danmarks største anlægsgartner inden for nyanlæg, anvender iKontrol til kvalitetssikring. Virksomheden har tilmed fået lavet en integration mellem deres intranet og iKontrol, således at de projekter, som oprettes i intranettet, automatisk oprettes i iKontrol. I et interview med Økonomi- og IT-chef ved Malmos, Michael Gøthche, kom nedenstående tanker om samarbejdet frem.

Var det et bevist valg at digitalisere virksomhedens kvalitetssikring?

Vi var gennem en længere proces i Malmos, hvor vi overvejede flere muligheder for at digitalisere kvalitetssikringen. Vi stiller høje krav til vores arbejde og ønsker, at vores kvalitetskontrol skal være af samme høje standard. Og det gør vi bedst ved at strømline kvalitetskontrollen og digitalisere den.

Hvorfor valgte I iKontrol som system?

Jeg mødte iKontrol på Dansk Byggeris IT-messe for to år siden og syntes, at systemet virkede som en god løsning for vores produktion. Vi ønskede at finde et system, der var let og brugervenligt at anvende for manden i marken og som samtidig kunne anvendes med både et android og et iOS styresystem – og det kan iKontrol. Systemets kundevendte rapporter har samtidig et flot layout og en overskuelig opstilling, som vi kan være bekendte, når vi sender materialet til bygherre og rådgiver.

Hvordan arbejdede i tidligere?

Tidligere anvendte vi word og excel til opstilling af rapporter, og det var et værre klippe klister arbejde. Det undgår vi nu med iKontrol-systemet. Vi kan nemmere dele billeder og risikerer ikke, at usb-stik bliver væk. Resultatet er nemmere opsætning og pænere udskrifter – og dermed tilfredse kunder.

Hvornår opstod idéen med at lave en integration?

I takt med at systemet blev implementeret og anvendt i produktionen, så vi et behov for at udvide og anvende nogle af de funktioner, som også ligger i iKontrol i vores grønne team. Derfor tog vi fat i jer og fik en introduktion til, hvordan I bedst kunne tilgodese vores behov og ønsker i denne del af forretningen.

Løsningen blev en integration af jeres API i vores intrasystem, så projekter oprettet i dette automatisk oprettes i iKontrol. Med integrationen undgår vi at oprette de samme sager to steder, og vi letter derved den administrative byrde.

Vi har tilmed fået lavet nogle skemaskabeloner, der er koblet op på sagstyper og passer ned i Malmos-hatten. Skabelonerne forenkler processen med til- og fravalg og gør kvalitetskontrollen enkel for vores grønne team. Disse standard kontrolskemaer oprettes ligeledes automatisk ved sagsoprettelsen.

Har systemet levet op til forventningerne?

Ja. Men det bærende punkt for os har været det gode samarbejde med jer i forbindelse med integrationen. I har sat jer ind i vores behov og givet nogle kvalificerede svar på vores forespørgsler. Jeres udviklingschef har været hurtig til at besvare mails og har gjort det nemt for vores IT-mand at få integrationen til at lykkedes.

Hvis du har brug for en lignende løsning i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for en integration.

Michael Gøthche
Økonomi- og IT-chef, Malmos A/S

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring, og hvordan I kan effektivisere jeres hverdag?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.