Digital Kvalitetssikring har hjulpet Marius Pedersen med at udføre deres arbejde nemmere og mere strømlinet

Det har hjulpet dem med at få forbedret deres arbejdsprocesser væsentligt

For Marius Pedersen, der udfører serviceeftersyn hos alle OK tankstationer i Danmark, er iKontrol ikke blot med til at gøre arbejdet nemmere for deres chauffører, de har også fået deres dokumentering i orden – som er vigtig for, at de kan leve op til miljømyndighedernes krav. De kan nu, på en nem måde, dokumentere deres serviceeftersyn.

“Vi er rigtig glade for at bruge iKontrol. Det har vi faktisk været fra dag et af.

Vi bruger iKontrol i forbindelse med vores servicering af OKs tankanlæg rundt i hele Danmark, hvor vi tømmer og rengør alle deres brønde og ledninger, altså alt det underjordisk tager vi os af. “

Mads Hansen, Kørselsleder, Marius Pedersen

Digital KS gør det nemt at dokumentere fejl og mangler

At lave og sende en rapport er blevet nemt med Digital kvalitetssikring med iKontrol

Kunderne er glad for de nye rapporter

Du er ved at være færdig med dit arbejde, og nu vil kunden gerne have en rapport over det arbejde, der er blevet udført – hvor nemt vil det være, hvis du blot med et par klik kan sende din kunde en færdig rapport?

Det er muligt med Digital KS med iKontrol.

Det betyder også, at det, der bliver sendt til dine kunder, har samme udtryk og du sikrer dig, at alt det relevante kommer med – hver gang.

 

Før i tiden havde vi en blok med ud med kalkerings-papir. hvor det så blev udfyldt i hånden og som blev afleveret i en postkasse på stationen eller inde hos tankpasseren – hvis nu der var sådan en.

Mads Hansen, Kørselsleder, Marius Pedersen

 

Når medarbejderne hos Marius Pedersen fuldfører de enkelte opgaver, vil disse automatisk blive lagt klar i iKontrol appen, så der med få klik kan blive udarbejdet en rapport, til deres kunde OK Benzin. Ikke nok med, at det er nemmere for chaufførerne, men OK Benzin føler også de får mere ud af det.

null
”iKontrol har gjort det nemmere, specielt det administrative, hvor vi kan tilgå rapporterne med det samme.”

 

Mads Hansen, Kørselsleder, Marius Pedersen

Gladere kunder

Marius Pedersen har ikke blot oplevet at arbejdet, er blevet nemmere at udføre men, at deres kunde OK Benzin er blevet gladere, fordi den rapport de modtager, er fyldestgørende, og de modtager den hver eneste gang – der er ingen smuttere.

OK Benzin er også blevet gladere, fordi de ikke længere modtager rapporter, der indeholder søforklaringer – alt er dokumenteret, og det er noget de kan bruge. Både Ok Benzin og Marius Pedersen.

Det gør jo, at vi har en kunde, der er super tilfreds med det pågældende arbejde vi laver, det er ensartet for dem og de ved, hvad de skal kigge efter, der er ikke forskellige søforklaringer, det er til at læse, det er til at tilgå.”

Mads Hansen, Kørselsleder, Marius Pedersen

Bedre kommunikation

Med en digital kvalitetssikring vil du opleve en forbedret kommunikationen i dine opgaver. Du har nemlig al kommunikation samlet i ét system, så der er ingen informationer, der går tabt i processerne. Det er ligeledes nemt for dig at oprette tjeklister og kontrolskemaer, som du løbende kan tjekke, mens du sidder på kontoret, og er der en opgave, som du ikke er tilfreds med, så kan du nu nemt og hurtigt give din medarbejder besked herom.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter din virksomhed?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk