Samarbejdet med Niras har skabt det perfekte runderingsværktøj

Niras, der er et af Danmarks førende rådgivende ingeniørfirmaer inden for byggeri, anvender iKontrol til mønsterrundering. De har været kunder siden januar 2016 og anvender iKontrol til projektet på DNU, Det Nye Universitetshospital i Aarhus. Det lykkedes os at få en aftale i stand med Olivier Grand, arbejdsmiljøkoordinator, mellem runderingerne på byggepladsen. Olivier er ansvarlig for mønsterrunderingen på projektet på DNU, og han sagde følgende om sit samarbejde med iKontrol.

Hvorfor valgte I iKontrol?

Min kollega Jens og jeg fik til opgave at undersøge, hvem der udbød et godt og effektivt system til sikkerheds- og mønsterrundering.

Vi arbejdede allerede med et andet it-system på daværende tidspunkt men syntes ikke, at det levede op til de behov, som vi havde. Vi fandt forskellige udbydere og havde møde med fire forskellige.

Vores valg faldt på iKontrol af flere grunde. Man kan vel sige, at der var tale om, at iKontrol var til stede på rette sted på rette tidspunkt. Og samtidig var prisen helt i orden, og der var mulighed for support.

Hvordan arbejdede I før iKontrol?

Inden vi startede med elektroniske runderingsværktøjer, anvendte vi den traditionelle metode med papir og blyant.

Vi brugte alt for meget tid på papirarbejdet efter runderingerne og ønskede et system, der kunne spare os for arbejdstimer og samtidig gøre aktiviteten mere transparent. Med iKontrol sparer vi netop en masse tid, og rapporterne kan laves med det samme.

Efter vi har startet samarbejdet med iKontrol, har vores tidligere samarbejdspartner meldt sig på banen og vil gerne tale udvikling med os, men det er vi ikke interesseret i, da vi er meget tilfredse med vores nuværende samarbejde med iKontrol.

Hvilke fordele har I opnået ved at anvende iKontrol?

En klar fordel ved iKontrol har været systemets fleksibilitet og modernitet. Vi har løbende haft ønsker til forbedringer, og det har iKontrol været meget lydhøre over for.

Mange af vores ønsker er blevet implementeret – og det der ikke har kunnet lade sig gøre, har vi fået en forklaring på. Vi udvikler stadig, men vi synes selv, at vores behov er dækket – og vi sammen har skabt det perfekte runderingsværktøj.

Andre systemer har oftest kun fokus på fejl og mangler, men vi havde brug for hele sikkerheds- og mønsterrunderingsdelen – og det har vi fået med iKontrol.

Hvad er den største styrke ved iKontrol?

Den største styrke er klart jeres evne til at være lydhøre over for vores ønsker. Vi ringer bare til supporten.

Vi har talt meget med jeres kollega Benjamin – og han er god til at lytte til vores ønsker. Enten retter han til med det samme eller bringer det op på jeres næste udviklingsmøde. Eller også aftaler vi et møde, hvor I kommer ud.

Så lysten til at videreudvikle systemet i forhold til lige præcis Niras ønsker har været den største styrke.

Olivier Grand
Arbejdsmiljøkoordinator, Niras

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores løsning til Niras.

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring, og hvordan I kan effektivisere jeres hverdag?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.