Odsherred Forsyning har forbedret både KS og dokumentation

Odsherred Forsyning ligger i Grevinge og arbejder med spildevandsforsyning og kloakering. Virksomheden har brugt iKontrol siden starten af 2014 og har været en aktiv spiller i udviklingen af systemet rettet mod forsyningsvirksomheder. De bruger iKontrols skemalicens i deres daglige arbejde. Det var en meget tilfreds og informativ Anders Valentin, vi fik i tale en formiddag på kontoret. Det er der kommet denne case ud af.

Hvordan bruger I iKontrol?

Systemet er simpelt opbygget og derfor enkelt at bruge. Vi har stor gavn af, at vores medarbejdere, tilsynsførere og entreprenører kan tage billeder og indtale en kommentar. Det fungerer rigtig godt, at man kan markere på landkort. På den måde er der altid styr på dokumentationen på den konkrete sag, og vi har overblik over sagen – også fra kontoret.

Hvorfor valgte I netop iKontrol som leverandør?

Der var andre spillere på markedet, men flere af jeres konkurrenters systemer var for komplicerede. iKontrol er simpelt opbygget og har vist sig at være nemt for vores medarbejdere og håndværkere at bruge. Jeg har brugt et par timer på opsætning og en time til forklaring. Det er jo ikke meget!

Hvilke fordele har I opnået ved iKontrol?

Eksempelvis er vores interne KS-mapper blevet meget nemmere at håndtere, da vi har dokumentationen på plads. Vi bruger også systemet under gravearbejde. Via systemet kan vi dokumentere den daglige fremskridt og opdatere projekttegninger fra skrivebordet. Hvis der skulle opstå fejl ved udførsel, har vi brug for at kunne føre bevis for vores arbejde.

Vi samarbejder med mange. Eksempelvis har vi både egne og eksterne slamsugere på systemet. De får bare adgang til app’en og logger på kontoen, hvorfra de kan registrere, hvor mange kilo de læsser af, og på hvilke renseanlæg det foregår.

Hvad har overrasket dig mest?

Hvis vi har haft idéer til systemet, har jeg bare ringet til jer. I har været lydhøre, og de forbedringer I har lavet har været gratis. Det plejer altid at koste en masse, når man udvikler på et eksisterende system, men ikke hos jer. Så det er meget positivt!

Vil I anbefale iKontrol til andre?

Vi har fået flere opkald fra branchen, som gerne vil høre, hvad vi mener om iKontrol. Vi taler positivt om jer til alle og er meget glade for systemet. Vi har ingen problemer med systemet – det virker bare! Jeg har tilmed nævnt jer til erfa-møder, da jeg gerne vil hjælpe andre med at komme i gang med systemet.

Anders Valentin udtaler:

”Vi har indkøbt iPads til mange af vores medarbejdere og entreprenører, som bruger systemet i deres arbejde. De har taget systemet rigtig godt til sig og udviser stor ansvarsfølelse. Det er fedt at opleve!”

Anders Valentin
Projektleder, Odsherred Forsyning

Vil du høre mere om digital kvalitetssikring, og hvordan I kan effektivisere jeres hverdag?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.