En IT-løsning til bedre byggeri som også fungerer i offline tilstand

iKontrol er din løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol-systemet kan du samle din kvalitetssikring og afslutte dine registreringer i én arbejdsgang.

Systemet består af et administrationssystem og en app til både iOS og Android. Systemet er bygget op omkring en række standardmoduler, som du tilkøber på licensbasis efter behov. Du er altså ikke tvunget til at købe alle moduler – ligesom vi gerne hjælper dig med specialløsninger. Vores licensoversigt giver dig overblik over, hvilke moduler de forskellige licenser indeholder.

Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisationen. Med en fleksibel opbygning af systemet er det muligt at skræddersy en løsning til lige præcis din virksomhed.

serviceeftersyn - iKontrol - digital kvalitetssikring

Fuld skalerbar løsning som startede i 2011

Udviklingen startede i 2011. Siden har vi udviklet både administrationssystem og app. Vi elsker at inddrage vores kunder, når der skal træffes beslutninger vedrørende forbedringer til systemet, for det betyder meget for os, at brugerne af systemet bliver hørt og er tilfredse.

Der er ingen bindingsperioder, så du kan opsige dine licenser på månedsbasis. Du betaler blot et oprettelsesgebyr, og vi hjælper dig i gang – ligesom du får gratis support inden for normal arbejdstid.

Kontakt os via formularen eller ring til os på 7060 6055 og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 8.00 – 15.30.

Vi er iKontrol!

iKontrol består af 23 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for vores kunder og konstant har fokus på at gøre systemet bedre for alle brugere.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør & partner

Torben er direktør og partner hos iKontrol. Ud over at have det overordnede ansvar arbejder Torben også som konsulent og sælger og hjælper vores kunder med opsætning af systemet. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i IT, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

ikontrol.dk

Casper Andersen

Partner

Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet hos iKontrol. Han har bred erfaring inden for både app-udvikling og hjemmesideløsninger. Casper er partner ved iKontrol og arbejder i dag som udviklingschef ved iKontrols søstervirksomhed, Onlimited og derfor ikke direkte involveret i udviklingen af systemet.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Benjamin Mejbom Berndt

Udviklingschef & partner

Benjamin er ansvarlig udvikler for iKontrols administrationssystem og står til daglig for udvikling og opdateringer af systemet. Benjamin er uddannet datamatiker og hjælper bl.a. vores kunder med spørgsmål til systemet. Udover flere års erfaring med hjemmesideudvikling har han siden april 2014 arbejdet ved iKontrol og er i dag partner i firmaet.

Mette Ebert

COO

Mette startede som COO hos iKontrol i juni 2020. Mette kommer med en solid ballast med mange års erfaring som kundeservicechef, COO og CEO.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Michael Clausen

Marketingchef

Michael har ansvaret for marketing. Han arbejder dagligt med at styrke iKontrols position i markedet og styrke kundernes daglige arbejdsgange på byggepladsen. Michael er uddannet inden for kommunikation og marketing og har flere års erfaring inden for forretningsudvikling og værdiskabelse. Startede hos iKontrol i oktober 2018.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Kim Hermanssen

Udvikler

Kim blev ansat ved iKontrol i april 2016. Kim arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols administrationssystem, så det løbende tilpasses brugernes ønsker og behov. Kim er ansvarlig for drift og vedligehold af iKontrols cloud teknologier.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Mads Fielsøe Stoltenborg

Udvikler

Mads er 24 år og har været ansat siden marts 2019. Han er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2019. Mads arbejder på udviklingen af iKontrols administrationssystem.

ikontrol.dk

Christian Kemp Haugland

Udvikler

Christian startede som udviklingspraktikant ved iKontrol i slutningen af maj 2017. Fra august blev han fastansat og hjælper vores udviklingsteam med opdateringer af iKontrols administrationssystem. Christian er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2017.

ikontrol.dk

Mathias Ancher Harringer

Udvikler

Mathias er uddannet datamatiker fra datamatikerskolen Dania Games i Greenaa. Han dimiterede i januar 2017. Han har siden april 2017 arbejdet som full-stack udvikler og blev i april 2019 ansat i iKontrol. Her har han ansvar for IKontrol-app’en samt backenden på administrationshjemmesiden.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Adem Erciyas

Udvikler

Adem er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet Aarhus og har siden marts 2019 været ansat som udvikler i iKontrol. Adem arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols backend.

Nathalie Møller

UX- og UI designer

Nathalie er uddannet cand.it og har siden november 2019 været ansat som UX- og UI designer hos iKontrol.

Hos iKontrol designer og optimerer hun vores systemer, så de bidrager til en bedre brugeroplevelse for vores kunder.

ikontrol.dk

Signe Johannsen

UX-lead og Product Owner assistent

Signe har siden juli 2019 været ansat hos iKontrol. Først som supporter og UX-designer og nu som UX-lead og Product Owner assistent. Hun arbejder dagligt med optimering af vores produkters brugervenlighed samt bidrager til planlægning og udførsel af strategisk produktudvikling.

.

ikontrol.dk

Mads Linnemann Simonsen

Salgskonsulent

Mads har siden januar 2019 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Mads er oprindeligt uddannet Cand. Merc. og har arbejdet med salg og forretningsoptimering indenfor både CRM, ERP og onlinebaserede IT løsninger i en årrække.

Mads har fokus på optimering af de daglige processer hos sine kunder og er altid guidet af ”return on investment” (eller ”smæk for skillingen” på jysk!), når en kunde står og skal træffe det rigtige valg.

Du vil møde Mads i forbindelse med nysalg, statusmøder m.m.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Johanne Fyhn

Servicemedarbejder

Johanne startede ved iKontrol i december 2017 som servicemedarbejder. Johanne kommer fra en større virksomhed, og skal hjælpe os med at holde styr på kontoret i en travl hverdag. Johanne skal bl.a. hjælpe med rengøring, bestilling af varer, indkøb, frokost mv. og sørge for, at kontoret fremstår pænt og præsentabel ved kundebesøg.

Mikkel Rodam

Salgskonsulent & Key account

Mikkel har siden september 2020 være ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Mikkel har tidligere beskæftiget sig med salg og projektledelse, over en længere årrække, hos flere forskellige virksomheder. Mikkel elsker at give kunderne en god oplevelses og møder altid alle i øjenhøjde.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Maria Cao

Support & administration

Maria er 29 år og har været ansat hos iKontrol siden juni 2018, hvor hun sidder i support og administration. Maria er uddannet indenfor finanssektoren, men besluttede i sommer 2018 at prøve noget nyt. Maria sidder til daglig og supporterer eksisterende kunder og varetager derudover firmaets administrative opgaver.

Mikael Ingemann

CSM medarbejder

Mikael Ingemann har en baggrund fra forsikringsbranchen, hvor han i en årrække har varetaget erhvervsforskninger. Mikael har et yderst kundeorienteret mindset og går hver dag en ekstra mil for vores kunder.

Minna Hoffmann

CSM medarbejder

Minna er uddannet kontorassistent og har flere års erfaring fra anlægsbranchen, både som driftleder og tilsynsførende af kvaliteten i udførte opgaver. Minna har tidligere selv arbejdet med vores software som kunde og er derfor en rigtig god ressource hos.

Rasmus Bach-Jaque

CSM medarbejder

Rasmus har en baggrund som supporter hos en anden softwarevirksomhed og er erfaren i support til mange typer kunder. Rasmus har desuden været teamlead hos et nyopstartet debitorbureau. Rasmus kommer med en god energi og god erfaring i at varetage kundernes interesser 360 grader rundt.

Victor Kim

Udvikler

Victor startede som praktikant hos iKontrol tilbage i august 2020. Victor er i dag uddannet datamatiker, og indgår i vores produkt-team, hvor han er full-stack udvikler.

Morten O’Keefe

Udvikler

Morten er uddannet datamatiker. I hans arbejde går han meget op i det visuelle og brugervenlighed, og derfor er han et godt match til iKontrol, hvor han indgår i vores produktteam.

Carsten Freinsilber

Kundeservicechef

Carsten kommer med en baggrund fra webshop branchen, hvor han har arbejdet med ledelse og udvikling af kundeservice. Carsten har stort fokus på den gode kundeoplevelse og vil bruge sin erfaring til at udbrede iKontrols høje service gennem CSM afdelingen.

Torben Flyvholm

Test Manager

Torben har mange års erfaring indenfor implementering af IT-løsninger. Han har både hjulpet store og små virksomheder med at skabe struktur på testproceduren og dermed sikre høj kvalitet i leverancen, når nye systemer og releases ser dagens lys.

Max Persson Andersen

App-udvikler

Max er udannet Cand.scient.IT i IT-produktudvikling og kommer med en solid baggrund som udvikler, som kommer os til gode, når han sidder og udvikler på vores app.

Kasper Andersen

UX/UI-designer

Kasper kommer med en cand.it i Informationsvidenskab og har god erfaring med at udvikle brugervenlige designs, hvorfor han passer godt ind i vores team.

Jonas Engberg

Inbound Marketing Specialist

Jonas er uddannet i e-handel på Erhvervsakademi Aarhus. Han arbejder med datadrevet marketing og er ekspert i Hubspot, som han bruger til at sikre en optimal kunderejse, med fokus på at øge iKontrols kundebase i ind- og udland.

Stephen Chotprom Schjøtt

Content Creator

Stephen er uddannet cand.it i interaktive digitale medier. Han har stor passion for digital kommunikation, og har derfor fokus på at skabe spændende content med Adobe’s værktøjer, der kan sørge for at iKontrols marketing rammer helt rigtigt.

Hør mere om, hvordan iKontrol kan hjælpe din forretning?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk