forbindelse med f.eks. gravearbejde, montage eller eftersyn kan det være nødvendigt – måske endda et krav at kunne fotoregistrere sit arbejde. Fotoregistrering kan både foretages forud for det pågældende arbejde, under arbejdets udførelse og efter at arbejdet er afsluttet.

Uanset hvor i arbejdet du skal fotoregistrere, er det væsentligt, at denne udføres grundigt. Til dette anvender mange notatpapir, et digitalt kamera eller en smartphone. Udfordringen er her, at papirnotaterne let kan blive væk, billederne skal lægges ind på den konkrete sag, og at noter og billeder skal sammenkøres.

Findes der en smartere løsning til fotoregistrering?

Fotoregistrering med notepapir og digitalt kamera bliver en langsommelig og tidskrævende proces. Men var du klar over, at der findes et system, der kan effektivisere din proces med 124%?

Med iKontrol kan du nemlig foretage 10 gange så mange registreringer i timen som med papir og kamera. Din journalisering bliver således væsentlig hurtigere     – og du slipper for at sidde de sene aftenstimer under skrivebordslampen med programmer, der ikke virker, billeder der ikke vil uploade og notater der pludselig er forsvundet

Hvordan fungerer iKontrol til fotoregistrering?

Med iKontrol kan du foretage dine registreringer, mens du arbejder. Via fotodokumentationsmodulet kan du tage billeder, skrive notater eller indtale en besked – alt sammen i ét og samme system. iKontrol-systemet sikrer således dine kolleger bedre dokumentation og system i fotoregistreringen. Samtidig sikrer du, at registreringerne er korrekt indsamlet og journaliseret – ligesom du kan trække rapporter fra kontoret i forlængelse af at arbejdet afsluttes.

Har vi fanget din interesse? Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar til at besvare din spørgsmål og hjælpe dig i gang.

Læs også vores artikel om mobil fotodokumentation – og udnyt det fulde potentiale af systemet.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.