Som gulvmand er du endnu bedre stillet som iKontrol-kunde. Vores samarbejde med Dansk Byggeri og Gulvbranchen gør nemlig, at vi nu, som de eneste på markedet, kan generere GVK-certifikater direkte fra iKontrol-systemet. Samarbejdet giver dig som GVK-medlem en mere effektiv arbejdsdag og sikrer, at dit arbejde færdiggøres ude ved kunden. Læs mere nedenfor om alle fordelene ved samarbejdet og hør, hvordan en ”live” integration giver vores kunder adgang til opdaterede skemaer.

I de fleste entreprisekontrakter fremgår det oftest at en entreprenør kan kræve betaling for et stykke ekstraarbejde, såfremt at de enkelte aftalesedler er godkendt og underskrevet fra bygherrens side. Derfor kan kravet om betaling afvises såfremt disse godkendelser ikke er indhentet rettidigt.

Vi samarbejder om Gulvbranchens KS

Hos iKontrol har vi implementeret Gulvbranchens kvalitetssikringsskemaer i vores system. Skemaerne ligger derfor i vores database og kan frit benyttes af vores kunder.

Samarbejdet er ”live” integreret med de servere, der står hos Dansk Byggeri og Gulvbranchen. Det betyder, at du som bruger automatisk bliver underrettet, når der kommer ændringer eller nye anbefalinger fra Dansk Byggeri og Gulvbranchen.

Med integrationen sikrer du, at dine skemaer altid er opdaterede, og du kan i stedet koncentrere dig om dit arbejde.

iKontrol integrerer til Gulvbranchens vådrumskontrol portal (GVK-portalen)

Som den første udbyder i Danmark har iKontrol udviklet en direkte integration fra vores system til GVK-portalen, der anvendes af Gulvbranchens medlemmer til at udstede certifikater i forbindelse med udført arbejde. Certifikaterne skulle tidligere genereres via et manuelt login på GVK-portalen – men med integrationen fra iKontrol kan medlemmerne nu lave deres certifikater direkte i app’en. Med integrationen bliver dit arbejde som gulvmand lettere, idet du afslutter arbejdet ude hos kunden, og du slipper for at skulle tilbage på kontoret efterfølgende for at generere et certifikat.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til integrationen, så du kan få gavn af samarbejdet allerede i dag. Læs mere om Gulvbranchen og GVK via links’ene.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.