Ønsker du at forenkle hverdagens arbejdsgange i forbindelse med dokumentation og have det fulde overblik af dit arbejde?

iKontrol hjælper dagligt vores mange kunder gennem en bøvlet dokumentationsproces, hvor mange fortsat benytter sig af manuelle redskaber som kuglepen, papir og digitalt kamera. iKontrol har i samarbejde med alle vores kunder udviklet en digital platform, hvor hele processen kører digitalt. Det vil sige at når du har udført den enkelte kontrol, så er den allerede registreret i systemet og du kan have fokus på næste kontrol.

124% flere registreringer i timen

Det er dokumenteret at iKontrol i gennemsnit udfører over dobbelt så mange registreringer i timen, som med KS på papir.

iKontrol sørger for at registrerer dokumentationen direkte i systemet fra den udførendes mobile enhed – dermed sikrer du korrekt indsamling af dokumentation og reducerer risikoen for fejl. Da dokumentationen registreres direkte slipper du også for hovedpinen ved at side og indtaste de enkelte kontroller når du er tilbage på kontoret. Ligeledes bliver registreringer journaliseret korrekt, så du nemt kan finde dem igen.

Du kan derfor holde fri, når du forlader byggepladsen.

Vi har opnået store besparelser på den tid vi anvender i indsamlingen af vores dokumentation. Derudover har vi højnet kvaliteten af vores kvalitetssikring. Tidligere blev alt printet ud og lagt i mapper. Det slipper vi for med iKontrol.

Signar Hammer, projektchef hos

Ønsker du at afprøve iKontrol for at se, om det er noget for din virksomhed?

Vi er overbevist om at iKontrol vil styrke din travle hverdag og forenkle dine arbejdsgange, så du sikrer korrekt behandling af din kvalitetskontrol.

Derfor tilbyder vi at du kan prøve iKontrol gratis, hvor du og dine kolleger kan opleve styrkerne ved at digitalisere jeres kvalitetssikringsprocesser.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.