Som serviceleder kender du måske til problematikken i at holde overblikket over alle dine serviceeftersyn? Og du har måske prøvet, at der er udført eftersyn ud fra forældede tjeklister? Hvis du kan nikke genkendende til dette, skal du læse med her.

Få et digitalt værktøj der sikrer dig effektiv håndtering af serviceeftersyn

Hos iKontrol har vi er erfaret stor interesse for et digitalt værktøj, der kan sikre effektiv håndtering af serviceeftersyn, da dette kan være en tidskrævende og omstændig proces – og hvor det kan være enormt udfordrende at bevare det forkromede overblik.

Hold overblikket over dine serviceeftersyn

Med iKontrol kan du oprette lokation, materiel og tilknytte tjekliste i systemet, så din servicetekniker nemt kan gennemføre serviceeftersynet i én arbejdsgang direkte i appen.

Du kan nemt planlægge eftersyn direkte i kalenderen – både på person- og gruppeniveau. Via landkort kan dine medarbejdere hurtigt skabe sig et overblik over deres eftersyn – ligesom du kan følge med i udførelsen af deres arbejde.

Data bliver automatisk journaliseret, så du har alle informationer på dine serviceeftersyn samlet. Det hele ligger sikkert og lettilgængeligt, og du kan altid finde din eftersynshistorik i systemet.

Central styring af tjeklister til serviceeftersyn

Mange anvender i dag tjeklister i papirform. Dette kan skabe uhensigtsmæssige situationer, hvor medarbejdere udfører eftersyn ud fra lister, der ikke er opdaterede – eller at medarbejderen har modtaget den opdaterede liste men har glemt at printe og tage den med på lokationen.

Med iKontrols serviceeftersynsmodul kan du optimere dine og dine medarbejderes arbejdsgange og spare en masse tid ifm. serviceeftersyn. Via central styring af tjeklister kan du gennemføre ændringer hos alle dine medarbejdere på én gang. På den måde sikrer du, at det er de rigtige lister, som dine medarbejdere foretager eftersyn på baggrund af. Dine medarbejdere har altid den nyeste information lige ved hånden på deres smartphone eller tablet.

Scan og identificer vha. QR-koder

Via iKontrol-QR-koder kan materiel scannes og identificeres. Ved at benytte QR-koder sikres det, at medarbejderen altid ved, at det er det korrekte materiel, han/hun arbejder på og at den udførte servicerapport altid bliver gemt på den rigtige sag.

Læs mere om vores modul til eftersyn her.

Du kan også læse vores artikel om eftersyn af værktøj her og find svar på, hvordan du sikrer dig, at dine eftersyn bliver foretaget til tiden.

Vil du høre mere om Serviceeftersyn?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.