iKontrols Coronapolitik

Opdatering…

iKontrol beder alle medarbejdere om at arbejde hjemme

iKontrol har fra 11. marts 2020 valgt at lukke kontoret i minimum 14 dage. Det betyder konkret, at vores medarbejdere er blevet bedt om at arbejde hjemmefra den kommende periode.

Lukning af kontoret vil ikke få betydning for vores kunder, da vores drift og support opretholdes som sædvanligt. Vores medarbejdere har adgang til hjemmearbejdsplads og vil som altid sidde klar til at supportere.

Det skal understreges, at vi ikke har konstateret tilfælde af Coronavirus hos vores medarbejdere. Vi ønsker blot at tage de forbehold vi kan for at inddæmme virussen og undgå smitte. Dette synes vi er vigtigt i et samfundsmæssigt perspektiv samt ift. fortsat at kunne understøtte hverdagen i byggebranchen, så vi som leverandør ikke forsinker byggeriet.

Hos iKontrol følger vi udviklingen omkring Coronavirus (COVID-19) tæt og tager de nødvendige forbehold for at forebygge smitte.

Vi tager situationen seriøst og følger myndighedernes råd og retningslinjer omkring Corona. Vi har taget konsekvensen og har fra d.d. indført en Coronapolitik, der er sendt rundt til vores medarbejdere. Vi ser dette som en nødvendighed, så vi kan medvirke til at inddæmme virussen og fortsat kan understøtte kundernes hverdag og som leverandør ikke forsinker deres byggeri.

 

Coronapolitikken bevirker bl.a. at medarbejdere, der har været udrejst til et eller flere af de af WHO og UM udpegede risikoområder, vil blive sat i 14 dages karantæne fra hjemkomsttidspunktet.

Konstateres der sygdomsudbrud på kontoret, vil kontoret sættes i karantæne, hvorfor alle medarbejdere i dette tilfælde skal arbejde hjemmefra.

Alle fysiske salgs- og kundemøder vil i den kommende periode så vidt muligt blive afholdt online, og håndtryk samt anden fysisk interaktion mellem medarbejdere, leverandører og kunder frarådes.

 

Har du spørgsmål til iKontrols indsats og politik omkring Coronavirus, kan vi kontaktes på support@ikontrol.dk

Har du spørgsmål til iKontrol?

Vi sidder klar til at tage en snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

support@ikontrol.dk