Vidste du, at din virksomhed har mulighed for at få fået lavet en direkte integration mellem jeres interne it-system og iKontrol? Hvis du vil vide hvordan og samtidig opnå alle fordelene ved en integration, skal du læse med herunder.

SKÆR MANUELT ARBEJDE VÆK OG BLIV MERE EFFEKTIV

Flere og flere af vores kunder vælger at integrere iKontrol med deres eget system. Årsagen til at lave en integration mellem iKontrol og virksomhedens ERP-, økonomi eller dokumenthåndteringssystem kan være mange.

For nogle virksomheder kan det eksempelvis handle om at kunne oprette et stort antal projekter hurtigere og derved undgå manuelt arbejde, hvor det for andre handler om at kunne opdatere dokumenter eller tegninger, når disse ændres i de bagvedliggende systemer. En tredje mulighed kunne være ønsket om at trække registreringer oprettet i iKontrol over i det bagvedliggende ERP-system.

Uanset hvilket behov din virksomhed har, hjælper vi gerne med at finde en løsning. Via adgang til det API, der ligger bag iKontrol-systemet, kan iKontrol eller jeres egne it-folk lave den nødvendige integration. Er du i tvivl, om en integration er løsningen til dig, skal du endelig kontakte os.

OPNÅ SAMME FORDELE SOM CONTIGA TINGLEV

Vores kunde, Contiga Tinglev, der producerer prædefinerede betonelementer til byggeri, er en af flere kunder, der har fået lavet en integration mellem iKontrol og deres Data Warehouse. Senior Controller , Thomas D. Holm fra Contiga Tinglev har udtalt om løsningen:

Ved at benytte en integration mellem iKontrol og vores BI/Data Warehouse, får vi det bedste fra begge systemer. Vi får brugervenligheden fra iKontrol samtidig med, at vi kan modulere data, så vi kun får vist de data, vi ønsker og kan fremstille dem grafisk efter de skabeloner, vi ellers benytter os af. Vi får også mulighed for at samle alle vores data i et system. Dette minimerer risikoen for dataredundans samtidig med, at det letter dagligdagen for os ved Contiga Tinglev A/S”.

Udover Contiga Tinglev har bl.a. Arkitekt og byggefirmaet, Lind & Risør, Anlægsgartnerfirmaerne, OKNygaard og MALMOS samt producent af udestuer, orangerier og pavilloner, VICA, fået lavet en integrationsløsning.

Læs mere om integrationer her, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til løsningen

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.