ikontrol.dk - chat
ikontrol.dk - kommunikation+

Fra 1. oktober bliver iKontrols chat-platform (Kommunikation+) gratis for alle

I foråret lancerede vi Kommunikation+, som gør det nemt for dig som kunde at have en centralstyret chat-platform, hvor du nemt styrer al hverdagskommunikation mellem byggeprojektets interne og eksterne aktører.

Vi har fået meget positiv respons fra de kunder som dagligt benytter Kommunikation+, da funktionaliteten virker på tværs af alle vores moduler. Det er nemt at samle al kommunikation på tværs af arbejdsopgaverne centralt i virksomheden. På den måde er historikken gemt og chatsamtalerne kan nemt søges igennem. Chat sikrer også at du opretholder GDPR lovgivningen, da du undgår at medarbejdere samt andre aktører benytter Facebook eller andre platforme, som gør at virksomhedsdata bliver spredt ud på unødigt mange systemer. Dermed sikrer du som projektleder eller administrator at aftaler og lignende er gemt og søgbar direkte i iKontrol.

Kommunikation+ bliver til Chat

Fra 1. oktober åbner vi op for at alle kunder fremover kan benytte funktionaliteten i Kommunikation+ og derfor bliver løsningen nu en del af vores basis-pakke i iKontrol. Samtidig vælger vi også at ændre navnet, som fremover vil hedde ’Chat’.

De kunder som allerede har Kommunikation+ vil efter den 1. oktober ikke blive opkrævet yderligere for modulet og kører dermed videre med Chat i deres eksisterende Basis-pakke.

Vil du høre mere?

Vores kundeservice er klar til at tage en snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

support@ikontrol.dk