Grundet en større optimeringsproces lukker vi ned for kontakt@ikontrol.dk

Ét af de vigtigste services vi har i iKontrol er vores support. Alle kunder har gratis support og dette ønsker vi ikke at ændre på. Derfor kigger vi hele tiden på at gøre vores indgange til supportteamet så direkte som vi kan, så du som kunde får den hjælp du har behov for, for at komme videre med de daglige byggeprojekter.

I takt med at vi på det seneste har styrket vores supportteam med to nye ansigter; Signe og Mads har vi også fået muligheden for at åbne op for en chatkanal som er synlig på vores hjemmeside, administrationssystemet samt Helpdesk. Dette har kunderne taget godt imod og vi oplever stigende supportopgaver der løses via chatten. Med chat-, telefon og mailsupport synes vi at du som kunde har gode muligheder for at få løst de daglige udfordringer, når det passer dig og dine kolleger.

Lukningen af kontakt@ikontrol.dk er et nødvendigt onde

I den sidste stykke tid har vi holdt øje med de henvendelser vi har fået ind på kontakt@ikontrol.dk og fundet frem til, at de henvendelser vi modtager vedrører support, bogholderi samt salg. Da vi allerede kører med specifikke mailbokse til hvert af de tre områder, vælger vi derfor at lukke ned for vores kontakt@ikontrol.dk. På den måde sikrer vi at opretholde den rigtige behandlingstid og i den rigtige rækkefølge og vi kan tilføje yderligere ressourcetid til at behandle support-opgaver samt andre relaterede kundesager.

Lukningen sker den 5. september. Fremover kan du derfor kontakte os på følgende:

Support: support@ikontrol.dk
Bogholderi: bogholderi@ikontrol.dk
Produktinfo eller køb: salg@ikontrol.dk

Du kan som altid kontakte os på telefon +45 7060 6055, hvor telefonen er åben mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 8.00 – 15.30.

Vil du høre mere?

Vores kundeservice er klar til at tage en snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

support@ikontrol.dk