– er aktiv iKontrol kunde

Dette giver dig helt klare fordele i dit byggeprojekt…

  • Din leverandør tager ansvar for eget arbejde til gavn for dig som kunde

  • Der arbejdes struktureret med kvalitetssikring

  • Du har mulighed for at modtage løbende rapporter samt endelig slut-rapport for projektet.

  • Nem kommunikation mellem dig og din leverandør

Kort sagt… Du får et bedre byggeri via din leverandør

Kom tættere på dit byggeprojekt!

Dét at benytter iKontrol i dagligdagen, gør også at du som kunde kan få nem adgang til dit byggeprojekt, hvor du nemt kan følge med og kommunikere direkte med .

null

Følg dit projekt online

Du kan løbende følge med i udviklingen af dit projekt via vores ProjektWeb-platform, som er din indgang til de løbende registreringer der udføres på dit projekt.

null

Saml din projekt kommunikation med iKontrol

Du kan med fordel køre den skriftlige dialog med projektansvarlige via iKontrol-app. På den måde sikrer du at holde kommunikationen et sted og du undgår at mails ol. Forsvinder i mængden med andre projekter.

null

Modtag løbende rapporter + slutrapport

Med iKontrol er det nemt at udskrive rapporter og dette er til din fordel. Udover delrapporter kan du også modtage en endelig rapport, så du altid har dokumentation for dit byggeprojekt. Du skal blot aftale levering af rapporter med din leverandør.

Når benytter sig af iKontrol til dit byggeprojekt kommer du dermed tættere på dit byggeprojekt, hvor du har fuld dokumentation for det udførte arbejde. Det er med til at give dig mere ro i maven ved at vælge .

Sæt krav til dit byggeri

Har du et byggeprojekt, hvor du ønsker nem gennemsigtighed for dig som bygherre, så tag fat i os, og vi kan fortælle dig, hvordan du sikrer at den enkelte entreprenør benytter iKontrol til dit projekt.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk