Lead the talent

Vi har i denne uge startet et samarbejde med fem dygtige kandidater fra Lead The Talent, der de næste 11 uger skal have deres gang hos iKontrol og sammen arbejde med en case i virksomheden.

Lead The Talent er et aarhusiansk bureau, der tilbyder et karriere-kickstarter og talentudviklingsprogram til færdiguddannede kandidater.

 

I forløbet starter kandidaterne med at få indblik i forskellige virksomheder og deres strategi, hvorefter der laves workshops og arbejdes casebaseret i teams. Dette giver mulighed for, at kandidater og virksomheder kan se hinanden an og finde det helt rette match for både virksomhed og kandidat.

 

Findes det rette match, har kandidaterne 11 uger til at arbejde med i case ude i virksomheden. På den måde har kandidaterne mulighed for at vise deres kompetencer og blive vurderet på andet end deres CV og uddannelse. Hos iKontrol ser vi det som en måde at stifte bekendtskab med en ny type af kandidater, der har andre kompetencer end dem, der allerede findes i iKontrol. Det tror vi på kan skabe mange nye, spændende muligheder.

 

Læs mere om Lead The Talent her.

 

Hos iKontrol mener vi, at Lead The Talent er et spændende og meget relevant koncept, som vi er stolte af at være en del af. Vi er spændte på, via de fem kandidaters forskellige kompetencer, at få nye perspektiver på udviklingen af forretningen. Samtidig glæder vi os til at dele ud af vores viden, der forhåbentligt kan give kandidaterne en masse læring, erfaring og nye kompetencer til deres CV.

 

Vi har allerede oplevet høj faglighed, stor nysgerrighed og engagement fra de fem kandidater, så vi er meget optimistiske omkring forløbet. Hos iKontrol har vi høje forventninger til, at vi i samarbejde kan skabe rigtige gode resultater og udvikling – både for virksomheden og vores fem kandidater, så alle kommer klogere og erfaringer ringere ud på den anden side.

Vil du høre mere om iKontrol?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk