Er du eksempelvis servicetekniker, og leder du efter et system, der kan spare dig for mange timers arbejde? Skal du kunne foretage dine registreringer mobilt og tilgå dine servicerapporter i marken? Mangler du overblik over dine opgaver, eller har du brug for at kunne samle alt ét sted? Så er iKontrol løsningen for dig

Med iKontrol kan du nemlig trække dine servicerapporter direkte fra systemet – lige efter du har afsluttet dine serviceeftersyn. Du slipper altså for at tage forbi kontoret, åbne computeren, uploade billederne og gemme dem ned på den konkrete sag. Det er alt sammen klaret i samme arbejdsgang med iKontrol.

Scanning af QR-koder med app

Med iKontrol-app’en kan du hurtigt og nemt håndtere dine servicerapporter. App’en letter arbejdet, idet du slipper for at bruge papir og blyant, når du foretager dine eftersyn. Data gemmes automatisk på sagen – og du kan trække den via et enkelt klik i app’en eller fra administrationssystemet.

Med app’en kan montøren eller serviceteknikeren let scanne QR-koden på det materiel, som vedkommende skal efterse. Dette letter arbejdet betydeligt og sikrer, at du ikke foretager dine eftersyn på baggrund af forkerte lister, da disse automatisk er koblet op på QR-koden.

Spar tid på dine kontrolrapporter

Er du servicemontør, kender du sikkert alt for godt til det tidskrævende arbejde, det er at udfylde kontrolrapporter. Hos iKontrol har vi udviklet en løsning, som kan spare dig en masse tid i arbejdet.

Med iKontrol når du flere servicebesøg, og de sidste servicerapporter er altid tilgængelige via app eller administrationssystem. Du får således mulighed for at optimere din egen arbejdsgang med et simpelt og brugervenligt system. På den måde kan du i stedet koncentrere dig om at øge din indtjening og få tid til at håndtere andre områder af forretningen.

Tilgå servicerapporter via kundeportal

Med iKontrol får du også adgang til vores kundeportal, hvor dine egne kunder kan logge sig på og tilgå tidligere oprettede servicerapporter, der er lavet på baggrund af det materiel, som er efterset. Fordelen med kundeportalen er, at dine kunder altid har adgang til de servicerapporter, der tidligere er udarbejdet.

Opnå alle fordelene med iKontrol

Flere iKontrol-kunder har udtalt, at de har fået mere overskud til ledelse af deres medarbejdere, da de sparer mange timers arbejde med systemet. Det eneste der kræves, er tid til at lære systemet at kende, da nye vaner skal indarbejdes.

Kontakt iKontrol, hvis du vil høre mere om alle fordelene og ønsker et brugervenligt system til håndtering til dine servicerapporter. Du kan prøve systemet allerede i dag. Læs også om vores modul til serviceeftersyn og læs om udvalgte kunder, der anvender iKontrol i deres arbejder med serviceeftersyn.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.