Velkommen til Mona

Mona er i denne uge startet som QA- og Test-manager hos iKontrol. Mona skal sidde med ansvaret for QA (Quality Assurance) og tests og sikre, at vi når i mål med at teste systemet igennem i forbindelse med nye releases.

QA og tests

QA og tests er en central del af arbejdsprocessen i virksomheden og skal forhindre, at der er defekter i systemet, når det når ud til kunden.

 

Hos iKontrol arbejder vi hele tiden på at udvikle systemet og optimere det ift. kundernes behov, så vi sikrer høj kvalitet og værdiskabende løsninger for brugerne. I denne proces er det afgørende, at vi konstant laver tests for at udrydde softwarefejl og mangler. Opstår der fejl, går det ud over brugerne, og det er derfor et område, vi har stor fokus på.

 

Brugeren i fokus

Som QA- og testmanager er det essentielt at kunne sætte brugerens behov i fokus. Mona kommer med en kandidat i musik og matematik, og har gennem erfaring fra forskellige IT-virksomheder fundet ud af, at hun brænder for tests og koordinering af disse. Hendes kompetencer og erfaringer skal bidrage til at opretholde et brugervenligt kvalitetssikringssystem, der hjælper vores brugere til smidige arbejdsgange og mindre spildtid i deres hverdag.

 

Velkommen til, Mona.

Vil du høre mere om iKontrol?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk