Velkommen til Signe i vores Customer Success Team

Ny kollega

Signe Johannsen

Det går stærkt hos iKontrol, og vi har stor efterspørgsel på vores ydelser. Derfor har vi netop udvidet vores Customer Success Team med Signe Johannsen.

Signe er nyuddannet Stud. Cand. IT i Oplevelsesdesign og kommer med ny og opdateret viden inden for inddragelse af brugeren i design af IT- service- og oplevelsesprodukter. En masse spændende og relevant viden som hun kommer til at bidrage med hos iKontrol.

Customer Success Team

Arbejdet som CS-medarbejder hos iKontrol består af en alsidig hverdag med opgaver inden for support af kunder, onboarding, undervisning, udvikling af materiale til kurser m.m. Kontakter du iKontrol, vil Signe fremover sidde klar til at tage imod din henvendelse og være behjælpelig med at besvare dine spørgsmål.

Brugeroplevelsen i fokus

Hos iKontrol arbejder vi på at lette hverdagen for virksomheder i byggebranchen, og vi har derfor stor fokus på brugeroplevelsen i systemet. Her er Signe, sammen med resten af CS-teamet, en vigtig brik. Via direkte kontakt med vores kunder, og med en forståelse for systemet set ud fra brugerens synsvinkel, arbejder teamet konstant på at optimere systemet ift. funktion og design, så kunderne får mest mulig værdi.

Vi har glædet os til at få Signe med på holdet.

Vil du høre mere om iKontrol?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk