Hvad er iKontrol?

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til at skabe bedre byggeri heriblandt; digital kvalitetssikring og fotodokumentation

En IT-løsning til bedre byggeri som også fungerer i offline tilstand

iKontrol er din løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol-systemet kan du samle din kvalitetssikring og afslutte dine registreringer i én arbejdsgang.

Systemet består af et administrationssystem og en app til både iOS og Android. Systemet er bygget op omkring en række standardmoduler, som du tilkøber på licensbasis efter behov. Du er altså ikke tvunget til at købe alle moduler – ligesom vi gerne hjælper dig med specialløsninger. Vores licensoversigt giver dig overblik over, hvilke moduler de forskellige licenser indeholder.

Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisationen. Med en fleksibel opbygning af systemet er det muligt at skræddersy en løsning til lige præcis din virksomhed.

Fuld skalerbar løsning som startede i 2011

Udviklingen startede i 2011. Siden har vi udviklet både administrationssystem og app. Vi elsker at inddrage vores kunder, når der skal træffes beslutninger vedrørende forbedringer til systemet, for det betyder meget for os, at brugerne af systemet bliver hørt og er tilfredse.

Der er ingen bindingsperioder, så du kan opsige dine licenser på månedsbasis. Du betaler blot et oprettelsesgebyr, og vi hjælper dig i gang – ligesom du får gratis support inden for normal arbejdstid.

Kontakt os via formularen eller ring til os på 7060 6055 og hør mere om dine muligheder. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 8.00 – 15.30.

Vi er iKontrol!

iKontrol består af 23 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for vores kunder og konstant har fokus på at gøre systemet bedre for alle brugere.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør & partner

Torben er direktør og partner hos iKontrol. Ud over at have det overordnede ansvar arbejder Torben også som konsulent og sælger og hjælper vores kunder med opsætning af systemet. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i IT, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

ikontrol.dk

Casper Andersen

Partner

Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet hos iKontrol. Han har bred erfaring inden for både app-udvikling og hjemmesideløsninger. Casper er partner ved iKontrol og arbejder i dag som udviklingschef ved iKontrols søstervirksomhed, Onlimited og derfor ikke direkte involveret i udviklingen af systemet.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Benjamin Mejbom Berndt

Udviklingschef & partner

Benjamin er ansvarlig udvikler for iKontrols administrationssystem og står til daglig for udvikling og opdateringer af systemet. Benjamin er uddannet datamatiker og hjælper bl.a. vores kunder med spørgsmål til systemet. Udover flere års erfaring med hjemmesideudvikling har han siden april 2014 arbejdet ved iKontrol og er i dag partner i firmaet.

Mette Ebert

Kundeservicechef & COO

Mette startede som kundeservicechef og COO hos iKontrol i juni 2020. Mette kommer med en solid ballast med mange års erfaring som kundeservicechef, COO og CEO.

Michael Antonsen

Udvikler

Michael er 30 år og uddannet datamatiker. Han er ansvarlig for ny udvikling hos iKontrol. Michael planlægger tiden ift. nye produktleverancer og sørger for at arbejdet matcher kapaciteten. Derudover programmerer han selv og sikrer at koden lever op til standarder samt at vores leverancer er gennemtestede før kunden ser dem.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Kim Hermanssen

Udvikler

Kim blev ansat ved iKontrol i april 2016. Kim arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols administrationssystem, så det løbende tilpasses brugernes ønsker og behov. Kim er ansvarlig for drift og vedligehold af iKontrols cloud teknologier.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Mads Fielsøe Stoltenborg

Udvikler

Mads er 24 år og har været ansat siden marts 2019. Han er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2019. Mads arbejder på udviklingen af iKontrols administrationssystem.

ikontrol.dk

Christian Kemp Haugland

Udvikler

Christian startede som udviklingspraktikant ved iKontrol i slutningen af maj 2017. Fra august blev han fastansat og hjælper vores udviklingsteam med opdateringer af iKontrols administrationssystem. Christian er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2017.

ikontrol.dk

Mathias Ancher Harringer

Udvikler

Mathias er uddannet datamatiker fra datamatikerskolen Dania Games i Greenaa. Han dimiterede i januar 2017. Han har siden april 2017 arbejdet som full-stack udvikler og blev i april 2019 ansat i iKontrol. Her har han ansvar for IKontrol-app’en samt backenden på administrationshjemmesiden.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Adem Erciyas

Udvikler

Adem er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet Aarhus og har siden marts 2019 været ansat som udvikler i iKontrol. Adem arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols backend.

Mona Lægaard Berthelsen

QA- og Test-manager

Mona har siden oktober 2019 været ansat hos iKontrol som QA- og Test-Manager.

Hun arbejder bl.a. med test af systemet og med at øge kvaliteten af iKontrol.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Johanne Fyhn

Servicemedarbejder

Johanne startede ved iKontrol i december 2017 som servicemedarbejder. Johanne kommer fra en større virksomhed, og skal hjælpe os med at holde styr på kontoret i en travl hverdag. Johanne skal bl.a. hjælpe med rengøring, bestilling af varer, indkøb, frokost mv. og sørge for, at kontoret fremstår pænt og præsentabel ved kundebesøg.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Emil Justesen

Salgskonsulent

Emil har siden december 2017 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Emil skal hjælpe med at udvide kendskabet til systemet, så flere får øjnene op for digital kvalitetssikring og iKontrols mange fordele. Emil har via sin uddannelse opnået god viden og erfaring med salg, undervisning og procesoptimering, som han kan gøre brug af i jobbet. Du kan møde Emil på vejene rundt om i landet i den anden iKontrol-bil.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Dorte Damgaard Hansen

Salgskonsulent

Dorte har siden Januar 2019 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Dorte har en baggrund som produktionsingeniør og har igennem mange år arbejdet med procesoptimering i forbindelse med implementering af IT i større og mindre virksomheder.

Dorte har bred indsigt i forretningsprocesser samt dyb kendskab til Ikontrols funktionalitet, som er opnået gennem år som ”iKontrol kunde” og senere som ”iKontrol konsulent”.

Du vil møde Dorte i forbindelse med nysalg, opfølgende KAM besøg og på konsulentbasi

ikontrol.dk

Mads Linnemann Simonsen

Salgskonsulent

Mads har siden januar 2019 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Mads er oprindeligt uddannet Cand. Merc. og har arbejdet med salg og forretningsoptimering indenfor både CRM, ERP og onlinebaserede IT løsninger i en årrække.

Mads har fokus på optimering af de daglige processer hos sine kunder og er altid guidet af ”return on investment” (eller ”smæk for skillingen” på jysk!), når en kunde står og skal træffe det rigtige valg.

Du vil møde Mads i forbindelse med nysalg, statusmøder m.m.

Thomas Vikner

Business Developer

Thomas er uddannet som cand.mag og har siden januar 2020 været ansat som Business Developer ved iKontrol. Thomas beskæftiger sig bl.a. med at se på nye muligheder for udviklingen af vores forretningsmodel, især i internationale retninger.  

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Maria Cao

Support & administration

Maria er 29 år og har været ansat hos iKontrol siden juni 2018, hvor hun sidder i support og administration. Maria er uddannet indenfor finanssektoren, men besluttede i sommer 2018 at prøve noget nyt. Maria sidder til daglig og supporterer eksisterende kunder og varetager derudover firmaets administrative opgaver.

ikontrol.dk

Hasse Horslund Larsen

Onboarding & support

Hasse arbejder med onboarding og support af iKontrols kunder.

Kort sagt er hans opgave at sørge for, at det er nemt at være kunde ved iKontrol, ift. den daglige brug af systemet. Hasse er uddannet cand.ling.merc med speciale i engelsk kommunikation, men har siden sin uddannelse primært beskæftiget sig med support og kundeservice i softwarevirksomheder.

ikontrol.dk

Signe Johannsen

User Experience Designer & support
Signe er nyuddannet cand.it i oplevelsesdesign og kommer med ny og opdateret viden inden for inddragelse af brugerne i designet af IT- service- og oplevelsesprodukter. Signe sidder sammen med resten af Customer Success Teamet og arbejder for at optimere brugeroplevelsen på tværs af app og administrationssiden.

Nathalie Møller

UX- og UI designer

Nathalie er uddannet cand.it og har siden november 2019 været ansat som UX- og UI designer hos iKontrol.

Hos iKontrol designer og optimerer hun vores systemer, så de bidrager til en bedre brugeroplevelse for vores kunder.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Michael Clausen

Kommerciel chef

Michael har ansvaret for den kommercielle del af forretningen. Han arbejder dagligt med at styrke iKontrols position i markedet og styrke kundernes daglige arbejdsgange på byggepladsen. Michael er uddannet inden for kommunikation og marketing og har flere års erfaring inden for forretningsudvikling og værdiskabelse. Startede hos iKontrol i oktober 2018.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Rikke Christensen

Marketingmedarbejder

Rikke er uddannet grafisk designer og blev i april 2019 ansat i marketingafdelingen i iKontrol. Rikke sidder til dagligt med grafiske samt marketing opgaver og arbejder bl.a. med kampagnemateriale, hjemmeside og produktion af video.

Hør mere om, hvordan iKontrol kan hjælpe din forretning

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.