Opgavestyring

Opgavestyring sikrer overblik over løbende serviceeftersyn og vedligeholdelsesopgaver.

kvalitetssikring - tømrer - ikontrol.dk

Få overblik over dine opgaver

Du kan anvende opgavestyring ved eksempelvis vedligeholdelsesopgaver, faste tilbagevendende serviceeftersyn og ad hoc opgaver.

Med opgavestyring fra iKontrol har du overblik over alle jeres opgaver. Det er nemt at holde styr og løbende se status på de enkelte opgaver – fra projekt til projekt. iKontrol leverer desuden grafer, der visuelt illustrerer status på de enkelte opgaver.

Via iKontrols administrationssystem og app får du det forkromede overblik over dine opgaver, der vises via landkort, plantegninger eller lister. Husk, du kan filtrere og sortere i dine opgaver, så du eksempelvis kun ser de opgaver, der er tildelt montøren.

Via app’en kan du også opsætte, så du modtager push-beskeder, når der er nye opgaver eller ændringer i egne opgaver.

Tildeling af opgaver

Med iKontrol kan både interne medarbejdere og eksterne firmaer få tildelt opgaver – manuelt eller automatisk fra enheden og / eller administrationssystemet. Du kan også sende opgaverne videre i systemet.

Når man modtager en opgave i iKontrol, får vedkommende enten en sms, en mail eller en push-besked med opgaven. Dermed er dine medarbejdere altid opdateret på deres opgaver. Medarbejderen kan herefter udbedre, skrive notater og dokumentere det færdige arbejde – og du kan se besvarelsen og har hele tiden et overblik over, hvilke opgaver der er åbne, afviste eller godkendte.

Med iKontrol har du også mulighed for at sende opgaver ud til dine medarbejder med fastsatte intervaller. Denne funktion anvendes eksempelvis i servicebranchen, hvor der foretages faste halv- og helårlige eftersyn. iKontrol-systemet sørger for, at medarbejderen får en reminder på sine eftersyn – og du skal ikke huske at sende opgaven afsted. Læs mere om dette under vores modul til serviceeftersyn.

ikontrol.dk - opgavestyring
ikontrol.dk - opgavestyring

Hurtig generering af dine pdf-rapporter

iKontrol leverer grafer, der illustrerer status på de enkelte opgaver og deres tidshorisont.

Det betyder, at du altid har et overblik over, hvor langt dine medarbejdere er med deres opgaver – ligesom du får overblik vha. farverne.

Når opgaverne er løst, og medarbejderne har gemt dokumentationen på serveren, har du mulighed for at generere dine pdf-rapporter. Print eller videresend dine rapporter efter generering.

Vil du høre mere om opgavestyring med iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

kontakt@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.