Integration med E-conomic

iKontrol kan integreres med e-conomic. En integration mellem iKontrol og e-conomic betyder vedvarende fordele, såfremt du anvender e-conomic som dit økonomisystem. Med integrationen mellem de to systemer slipper du for dobbelt sagsoprettelse, hvilket er en klar fordel, da det kan virke generende at oprette projekter i flere forskellige systemer.

Manuel oprettelse og indtastning er tidskrævende, og det øger desuden risikoen for fejl. En integration mellem iKontrol og e-conomic betyder, at projektoprettelsen er 100% automatiseret de to systemer imellem og dermed er du klar til at kvalitetssikre, så snart din sag er oprettet i e-conomic.

Når du opretter et projekt i e-conomic, bliver det således også oprettet i iKontrol, og du er derfor sikker på, at dine medarbejdere altid kan finde sagen, fordi den automatisk er oprettet i begge systemer.

Hvem er E-conomic?

E-conomic er et online regnskabsprogram, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder. Ud over at være et standard økonomisystem, er der i e-conomic endvidere en app store. I denne app store er det muligt at installere forskellige tilføjelser til programmet – blandt andet et projektmodul. Det er dette projektmodul, iKontrol er integreret op imod.

Vil du høre mere om E-conomic og iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.