Integration med Gulvbranchens Vådrumskontrol

Den 1. september 2018 lukkede den gamle GVK-portal, og derfor skal alle GVK-medlemmer have fundet et alternativt system inden medio august.

Hos iKontrol er vi stolte af at kunne annoncere et samarbejde med GVK under Gulvbranchen og Dansk Byggeri, der giver os mulighed for at tilbyde en stærk løsning til GVK-medlemmerne. Samarbejdet gør det muligt for medlemmerne at generere GVK-certifikater direkte fra iKontrol og giver samtidig mulighed for at udvide løsningen med vores populære moduler til kvalitetssikring, processkontrol, fotoregistrering, dokumentstyrring (eks. D&V, produktdatablade mm.)

Løsningen til generering af GVK-certifikater og integrationen er inkluderet i kontingentet, hvis du er medlem af GVK.

Direkte generering af GVK-certifikater

Vi har udviklet en direkte integration fra vores system til GVK-portalen, der anvendes af GVK-medlemmer til at udstede certifikater i forbindelse med udført arbejde. Tidligere skulle certifikaterne genereres via. et manuelt login på GVK-portalen, men pr. 15. oktober er dette er ikke længere en mulighed, idet Dansk Byggeri har valgt at lukke den gamle GVK-portal.

Med en integration fra iKontrol til GVK kan GVK-medlemmerne nu lave deres certifikater direkte i iKontrols kvalitetssikrings app. Integrationen gør derfor dit arbejde som gulvlægger lettere, fordi du afslutter alt i én arbejdsgang, så du slipper for at skulle tilbage til kontoret efterfølgende for at generere et certifikat. iKontrol tilbyder således èn samlet løsning, der er gratis for medlemmer af GVK – tilmed med mulighed for udvidelse med vores moduler til kvalitetssikring og fotodokumentation.

Vil du høre mere om GVK og iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.