IT Effect optimerer din forretning sammen med iKontrol

Mange virksomheder benytter ERP løsninger fra Microsoft. Er du en af dem, og samtidig benytter iKontrol, eller overvejer du iKontrol? Så kan det være du skal undersøge mulighederne for at kæde systemerne sammen.

IT Effect er eksperter i Microsoft løsninger og har mere end 25 års erfaring. De har speciel fokus på at give alle virksomheder i bygge- og anlægsbranchen en nemmere IT-hverdag. De har udviklet en unik platform, Business Central Byg & Anlæg, som er bygget på økonomisystemet fra Microsoft.

IT-effect - iKontrol - partner

Økonomichef Niels Bredal – Peter Meyer A/S

Vi er meget tilfredse med integrationen mellem iKontrol og IT Effect. Det sparer meget tid for vores projektledere samt folk i marken, specielt omkring oprettelse af sager. Ydermere betyder synkroniseringen mellem iKontrol og Nav forbedret mulighed for altid at finde billeder og dokumenter, uafhængig af hvilket system der bruges.

Slip for dobbeltarbejde

Vores fælleskunder oplever en stærkere IT-hverdag. Med et simpelt klik med musen i IT Effects Business Central, oprettes sagen automatisk i iKontrol. Dette gør arbejdsgangen for den enkelte projektleder nemt og sikrer, at alle de relevante informationer kommer korrekt med over. Dermed undgås de fejl, man nogle gange oplever i en travl hverdag – der er kun ét system at fokusere på. Når sagen skal afsluttes i iKontrol, registreres dette også automatisk i Business Central.

Dokumenthåndteringen styres fra ét system

For at simplificerer jeres dokumenthåndtering, sikrer integrationen, mellem IT Effect og iKontrol, også at I kun skal håndtere filer ét sted, nemlig i jeres sagsmappe i Business Central-system. Alle fotos, dokumenter, bemærkninger synkroniseres løbende fra iKontrol til jeres sagsmappe. Det betyder også, at der kun er et system, der skal bruges, når man vil finde konkrete data frem fra en enkelt sag.

Følgende funktioner er en del af integrationen

null

Opret sager fra NAV (Business Central) til iKontrol

null

Afslut sager fra NAV (Business Central) til iKontrol

null

Se KS skemaer i dokumentmodul

null

Download af KS skemaer til SharePoint-mappe

null

Download af slutkontrol-dokument til SharePoint-mappe

null

Synkronisering af billeder til SharePoint-mappe og sagen

Hvem er IT Effect?

IT Effect arbejder, via digitale økonomisystemer, på at gøre det nemmere for virksomheder at bevare overblikket over deres økonomi og ressourcer. IT Effect har udviklet en række funktioner, der er særligt efterspurgte i bygge- og anlægsbranchen. Med deres løsning, Business Central Byg & Anlæg, sikrer de en nemmere IT-hverdag for deres brugere. Det er svært at finde én samlet IT-løsning, der løser alle behov i en virksomhed. Business Central Byg & Anlæg er derfor udviklet til at kunne integrere med andre softwareløsninger, som eksempelvis iKontrol, så du samlet får den mest optimale løsning til dine behov.

It-effect

Vil du høre mere om IT Effect og iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.