360º rundt om kvalitetssikring med Lekon og iKontrol

Lekon er specialister i at opsætte og implementere kvalitetsledelsessystemer (KLS), der er skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Integrer iKontrol og Lekon

Med Lekon og iKontrol kan du sætte din kvalitetssikring i struktur og forankre kvalitetssikring på alle niveauer i din virksomhed. Lekon hjælper dig med at sætte målene og beskrive din kvalitetssikring på ledelsesniveau, og iKontrols system gør det nemt at udføre kvalitetssikring og dokumentation på de enkelte projekter i hverdagen. Med din kvalitetssikring sat i system kan du måle på den – og dermed forbedre den.

Et samarbejde mellem Lekon og iKontrol giver dig optimale betingelser for at arbejde hele vejen rundt om kvalitetssikring og sikre dig, at processer bliver optimerede samt at lovkrav og procedurer i virksomheden bliver overholdt.

KOM 360º RUNDT OM KVALITETSSIKRING I DIN VIRKSOMHED

KOM 360º RUNDT OM KVALITETSSIKRING I DIN VIRKSOMHED

FÅ RÅDGIVNING PÅ HELE KVALITETSOMRÅDET

FÅ RÅDGIVNING PÅ HELE KVALITETSOMRÅDET

GØR UTILSIGTEDE HÆNDELSER TIL VIGTIG LÆRING OG FOREBYG FREMTIDIGE FEJL

GØR UTILSIGTEDE HÆNDELSER TIL VIGTIG LÆRING OG FOREBYG FREMTIDIGE FEJL

OPDATERET OG SYNKRONISERET DATA

SIKR DIG AT LOVKRAV OG PROCEDURER I VIRKSOMHEDEN OVERHOLDES

Får I evalueret kvaliteten af jeres projekter?

Ved at systematisere samspillet mellem dit KLS og dit KS-system, gør du det muligt at ophøje fejl til værdifuld læring. Forebyg at utilsigtede hændelser bliver dokumenteret for blot at blive lagt i glemmebogen. Ved at dokumentere og evaluere, gøres erfaringer til vigtig læring. Disse erfaringer kan implementeres i din KLS, så du undgår samme type fejl i fremtiden. Dette sparer dig for ressourcer og udgifter og baner vejen for et bedre byggeri.

Hvem er Lekon?

Lekon er specialister i opsætning og implementering af kvalitetsledelsessystemer (KLS), der er skræddersyet til den enkelte virksomhed. De hjælper dig med at kortlægge arbejdsgange, optimere processer og formulere procedurer, som giver dine medarbejdere den bedste forudsætning for at udføre arbejdsopgaverne korrekt. Derudover sikres det, at kvalitetssikringen i virksomheden lever op til lovkravene samt virksomhedens egne standarder. Lekon arbejder med hele processen fra strategien for virksomhedens overordnede kvalitetsledelse til implementering og løbende vedligehold, så du kan fokusere på dine kerneydelser.

Vil du høre mere om Lekon og iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.