Videnscenter for Håndværk

– Bæredygtighed, Klimarenovering og Byggeri

null

God undervisning kræver gode værktøjer

Kvalitetssikring er en vigtig del af byggeri. I dag er kvalitetssikring lovpligtigt i al kommunalt og statsligt byggeri, og i takt med udbredelsen af kvalitetssikring er der også et stigende fokus på de værktøjer og metoder vi bruger til at kvalitetssikre. Hos iKontrol er vi stolte af at samarbejde med Videnscenter for håndværk – bæredygtighed, klimarenovering og byggeri om at tilbyde erhvervsskoler i netværket iKontrol løsningen som læremiddel i klasselokalerne.

Videnscenter for håndværk – bæredygtighed, klimarenovering og byggeri

Videnscentrets formål er at opbygge og formidle ekspertviden til erhvervsskolerne inden for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri med den nyeste teknologi der styrker området.

Med udgangspunkt i digitale undervisningsforløb og mobile teknologicentre understøtter centret erhvervsskolernes undervisning og talentarbejde, så eleverne er klædt på til den teknologiske udvikling og har de af virksomheder, efterspurgte kompetencer.

Et samarbejde der skaber morgendagens byggeri

Med samarbejdet ønsker vi at give eleverne muligheden for at arbejde med fremtidens kvalitetssikring, hvor registrering og dokumentation kommer til at foregå digitalt. Faglærer sikrer derfor at arbejde ud fra samme tekniker uanset, hvilken skole de arbejder på, og eleverne bliver klædt godt på til, hvordan de benytter digitale værktøjer til deres fremtidige arbejdsrutiner på byggepladsen.

Løbende arrangementer til faglærere

I samarbejde med Videnscenter for Håndværk tilrettelægger vi løbende arrangementer som henvender sig til faglærere. Disse vil introducere de digitale arbejdsgange og præsentere de fordele der er i at arbejde digitalt i byggeriet. Der vil ligeledes være en gennemgang og dialog om, hvordan den enkelte faglærer kan adoptere og benytte de digitale arbejdsgange effektivt i undervisningen.

Vil du høre mere om iKontrol eller vores samarbejde med Videnscenter for håndværk – bæredygtighed, klimarenovering og byggeri?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.