Skal du have styr på processerne i forbindelse med registrering af afgivelser, og har du brug for et system, der kan generere dine afvigerapporter på dine projekter? Så skal du læse med her.

Hos iKontrol oplever vi stor interesse for et system, hvori man kan registrere sine afgivelser. Desværre gennemføres byggeprojekter sjældent, uden at der er brug for at registrere en række afvigelser fra den oprindelige aftale. Derfor har mange (fag)entreprenører brug for at kunne dokumentere, når der sker afvigelser, og samtidig kunne dokumentere, at de bliver udbedret og godkendt. Og det kan vi hjælpe med.

Brug iKontrol til registrering af dine afvigelser

Hos iKontrol arbejder vi på at hjælpe virksomheder med at kvalitetssikre deres processer, så de får registreret eventuelle afvigelser på deres projekter og undgår at komme i problemer med manglende dokumentation.

Med systemet får du en brugervenlig platform til registrering og journalisering af dine data. Systemet giver mulighed for at lave en fyldestgørende dokumentation bag hver enkelt afvigelsesregistrering, idet al opsamling og registrering sker efter standardiserede metoder. Via kontrolskemaer og tjeklister i iKontrol sikrer du, at registreringen sker korrekt.

Få steps til en færdig afvigerapport

iKontrol-systemet er overskueligt opbygget, så medarbejderen, når han konstaterer en afvigelse, markerer via plantegningen, hvor afvigelsen er, og hvad den indebærer. Medarbejderen tager her et billede af afvigelsen og angiver, hvem der skal forholde sig til den og angiver evt. en deadline for denne.

Herefter modtager den ansvarlige person registreringen via iKontrol og kan kommentere eller udbedre den. Når afvigelsen bliver udbedret, får medarbejderen besked herom og kan herefter godkende eller afvise den. Efter godkendelsen samles al data på projektet i iKontrol og danner den såkaldte afvigerapport, der kan printes eller sendes videre som en PDF.

Kontakt os og få hjælp til at registrere dine afvigelser

Hvis du har brug for et system til registrering af dine afvigelser og ønsker et system, hvori du kan lave dine afvigerapporter, giver vi dig gerne en demonstration af iKontrol. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder. Læs også mere om registrering af afvigelser i vores artikel om Aarhus Letbane her.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.