Som kunde hos iKontrol har du det perfekte værktøj til at håndtere (sende og modtage) tekniske forespørgsler. Med Tekniske forespørgsler kan du nemlig både fremsende, acceptere eller afvise og kvittere for en teknisk forespørgsel.

Har du behov for at få underskrift på dine tekniske forespørgsler, kan vi nu ligeledes tilbyde dette med vores underskriftsfunktion.

dsj malergruppe - ikontrol.dk

Med en iKontrol-konto samler vi dine forespørgsler ét sted. Du får overblik over, hvad status er på dine forespørgsler. Hvilke har du godkendt, og hvilke har du afvist?

iKontrol er en fordel for dig, der modtager eller har behov for at sende mange forespørgsler om dagen og ønsker et system, der kan skabe overblik og status over disse.

Husk, at vi hjælper dig i gang med din iKontrol-bruger og sætter dig grundigt ind i systemet, så du får det fulde udbytte. Vores løsning er tilpasset dine behov, så din adgang kan anvendes i alle de sager, hvor funktionen bliver relevant.

Læs mere om modulet tekniske forespørgsler og få det fulde overblik over alle iKontrol-licenserne, og hvordan du kommer i gang via linket.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.