SERVICEEFTERSYN

Læs om alle dine fordele ved iKontrols modul til serviceeftersyn.

Hold overblikket

Opret dit materiel, tilknyt tjeklister og gennemfør dine eftersyn (via QR-koder) med iKontrol. Data bliver automatisk journaliseret til næste gang, og du kan altid finde din eftersynshistorik i systemet.

 

Med iKontrol holder du overblikket over dine serviceeftersyn. Via landkort kan dine medarbejdere hurtigt skabe sig et overblik over deres eftersyn – ligesom du kan følge med i udførelsen af deres arbejde.

 

Læs vores artikel om mobile servicerapporter og bliv klogere på alle fordelene ift. bl.a. QR-koder og kontrolrapporter.

Central styring af dine projekter

Med iKontrol serviceeftersynsmodul kan du også optimere din arbejdsproces. Via central styring af tjeklister kan du gennemføre ændringer hos alle dine medarbejdere på én gang. Med dette sikrer du, at det er de rigtige lister, som dine medarbejdere foretager eftersyn på baggrund af – og derved undgår du, at der laves eftersyn med forkerte tjeklister.

 

Mange anvender tjeklister i papirform, men med iKontrol undgår du at skulle sende ændringerne til den enkelte medarbejder. Medarbejderen undgår at skulle huske at printe den nye version, hvilket sparer ham/hende en masse tid.

 

Via iKontrol-QR-koder kan hvert enkelt materiel scannes og identificeres. Dette sikrer dels, at medarbejderen altid ved, at det er det rigtige materiel, han/hun arbejder på, dels at den udførte servicerapport altid bliver gemt på den rigtige sag. Læs vores artikel om eftersyn af værktøj her og find svar på, hvordan du sikrer dig, at dine eftersyn bliver foretaget til tiden.

Opnå store besparelser

FLEX1ONE er serviceeftersynskunde, og bruger iKontrol til serviceeftersyn af mange hundrede lifte og dækmonteringsmaskiner.

 

Og vores kunde, Faldsikring.nu, er ansvarlig for godkendt montage af deres samlede løsninger og anvender iKontrol til dokumention af de tilbagevendende årlige lovpligtige eftersyn på deres faldsikringsudstyr.

 

Alle tre virksomheder har opnået eller forventer at opnå store besparelser – tidsmæssigt og administrativt – med alle systemets funktionaliteter.

Vil du høre mere om Serviceeftersyn?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.