Sikkerhedsrundering med iKontrol

Som arbejdsmiljøkoordinator og sikkerhedsleder gennemfører du løbende sikkerhedsrunderinger på byggepladsen og sikrer i den forbindelse, at forebyggelsen af arbejdsulykker sker på et højt niveau. Sikkerhedsrunderingen giver også et billede af, i hvor høj grad jeres virksomhed lever op til jeres egen sikkerhedsstandard – og dermed medarbejdernes sikkerhed.

Løsning: Styrk processen og lad dig digitalisere

De fleste entreprenører klarer deres aftalesedler manuelt med papir og pen. Desværre er det ikke altid at repræsentanter fra bygherren er repræsenteret på byggepladsen og derfor ikke altid får indsamlet den godkendelse der skal til, for at ekstraarbejdet er accepteret hos bygherren.

Hos iKontrol har vi løbende været i dialog med branchen om at løfte de udfordringer der findes på byggepladsen. Blandt andet ved at digitalisere processen omkring aftalesedler. Ved at ændre arbejdsprocessen til en digital proces, sikrer du også at alle i virksomheden arbejder ens og der altid bliver registreret på samme måde, uanset, hvem der registrerer det enkelte ekstraarbejde.

For at skærpe sikkerheden og gøre sikkerhedsrunderingerne så standardiserede som muligt, kan du benytte dig af et system til opsamling og registrering af data. Via kontrolskemaer og tjeklister kan virksomheden sikre, at sikkerhedsrunderingen sker under samme høje standarder, på planlagte tidspunkter og registreres med synlige markeringer hver gang.

Men hvilket system skal du vælge – og hvilket er det bedste på markedet? iKontrol er svaret! Med iKontrol bliver din sikkerhedsrundering enkel og overskuelig. Med røde, gule og grønne markeringer får du overblik over sikkerheden, da markeringerne afslører de afgivelser, der er fra normal procedure. Med markeringerne kan du følge med i, at forholdene opretholdes og rettes.

Med iKontrol foretager du din rundering direkte på din smartphone eller tablet mens du arbejder. Samtidig kan du via iKontrol generere din rapport over sikkerhedsrunderingen – uanset hvor du befinder dig, hvorfor du altid har adgang til din rapport og det fulde overblik

Læs mere om vores modul til mønsterrundering, sikkerhedsrundering og arbejdsmiljørundering og bliv klogere på alle fordelene ved systemet.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.