Sidder du også under skrivebordslampen i de mørke aftentimer og dokumenterer dagens arbejde fra byggepladsen? Er du typen, der efterlyser mere fritid, og som gerne vil undgå at skulle dokumentere efter, du er færdig på byggepladsen og arbejdsdagen måske er færdig? Så er du ikke alene.

Dokumentér direkte på din smartphone

Det er både tidskrævende og kan volde meget besvær at uploade billeder, taget på det digitale kamera, få billederne tilpasset sit word-dokument og ikke mindst gemt på den rigtige sag. Tiden er løbet fra kvalitetssikring på papir og fotos via digitalt kamera. Med digital kvalitetssikring kan du nemlig dokumentere direkte på din smartphone eller tablet, mens du arbejder. Du slipper altså for at gøre det, når du er tilbage på kontoret.

Læs mere om hvad iKontrol kan gøre for dig

Men hvilke muligheder har du så? Det kan være svært og uoverskueligt at navigere rundt i mulighederne, når du skal finde en løsning til kvalitetssikring og fotodokumentation. Forskellen er mange gange både brugervenlighed i systemet, opsigelsesmuligheder og pris. Derfor kan et være en god idé at benytte sig af en prøveperiode, så du ikke ender med at købe noget, som du ikke har brug for.

iKontrol er én af dine muligheder. Faktisk er det Danmarks mest brugervenlige og intuitive system til indsamling af fotodokumentation og digital kvalitetssikring. Få et overblik over systemet og få en løsning, der passer til lige præcis dine behov. iKontrol er altså for dig, der ønsker en mobil løsning, der fungerer offline, og som kan samle hele din kvalitetssikring og afslutte dine registreringer i én arbejdsgang – så du sparer tid med kvalitetssikringen.

Læs også vores artikel om fotodokumentation, hvis du vil vide mere om, hvad iKontrol kan gøre for dig.

Vil du høre mere om, hvordan iKontrol understøtter dit byggeri?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke om at kontakte os herunder.

+45 7060 6055

salg@ikontrol.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.