TEKNISKE FORESPØRGSLER

Bliv klogere på vores modul til tekniske forespørgsler.

Send dine forespørgsler direkte til bygherre

iKontrols forespørgselsmodul anvendes til tekniske forespørgsler, der stilles af projektdeltagerne mod bygherre. Fordelen ved modulet er, at du kan få svar retur med det samme og dermed hurtigt kan komme videre med dit arbejde.

 

Med forespørgselsmodulet har du styr på udestående problemstillinger – ligesom det sparer dig for en masse tid, når du skal have svar retur. Med modulet kan du både fremsende, acceptere eller afvise og kvittere for en teknisk forespørgsel.

Opret, tilgå og saml dine forespørgsler med iKontrol

iKontrols forespørgselsmodul er din eksterne kommunikationsplatform. Bygherre kan nemlig både se og kommentere undervejs i byggeriet.

 

Dine forespørgsler samles også i systemet, hvilket sikrer dig, at du altid har den seneste aftale inden for rækkevidde. Nye aftaler, på baggrund af dine forespørgsler, kommer derfor ikke til at falgre rundt i outlook.

 

Du kan oprette og tilgå dine tekniske forespørgsler fra app’en. Bygherre kan dels besvare via app’en, dels logge på bygherreportalen. Ved at logge på bygherreportalen, skal bygherre ikke installere app’en.

Vil du høre mere om Tekniske forespørgsler?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.