Timeregistrering og kvalitetssikring i topklasse

Markedets to førende systemer inden for timeregistrering og kvalitetssikring skaber en strømlinet proces mellem to vigtige værktøjer i din digitale værktøjskasse.

Intempus - iKontrol

Markedets stærkeste integration til dig

Med iKontrol og Intempus går du ikke på kompromis med kvaliteten. Integrationen er intuitiv, og du føler næsten, at du kun arbejder i ét system – projekter oprettet på kontoret er efterfølgende klar til udførelse på byggepladsen.

  • ikontrol.dk - digital kvalitetssikring
    Hav følelsen af at arbejde i ét system
  • null
    Automatisk og altid opdateret data
  • null
    Kan tilgås fra alle enheder

Hør hvordan timeregistrering og kvalitetssikring kan hjælpe din forretning

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og iKontrol, at vi altid gerne vil fortælle mere om den. Udfyld formularen her og bliv kontaktet af en konsulent.

“For os skaber systemer som Intempus og iKontrol en sikkerhed for, at vi har styr på tidsregistrering og kvalitetssikring. Det skaber overskud i hverdagen blandt vores timelønnede, ledere og til vores kunder”

null
Jesper Vang

Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøleder i VAM.

Undgå at miste dine dokumenter med en papirløs arbejdsplads

Integrationen mellem iKontrol og Intempus betyder ligeledes, at arbejdspladsen bliver papirløs, da begge systemer er digitale. Ved en digital løsning bliver brugeroplevelsen mere og mere flydende, og integrationen mindsker ligeledes fornemmelsen af, at man rent faktisk arbejder i to forskellige apps/systemer.

Vil du høre mere om integrationen mellem Intempus og iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk