Vi er iKontrol!

iKontrol består af 17 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for vores kunder og konstant har fokus på at gøre systemet bedre for alle brugere.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Torben Kovaltsenko Jørgensen

Direktør & partner

Torben er direktør og partner hos iKontrol. Ud over at have det overordnede ansvar arbejder Torben også som konsulent og sælger og hjælper vores kunder med opsætning af systemet. Torben er uddannet Civiløkonom med en kandidat i IT, kommunikation og organisation og har mange års erfaring inden for it og udvikling af apps.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Casper Andersen

Partner

Casper er uddannet datamatiker og har siden 2012 arbejdet hos iKontrol. Han har bred erfaring inden for både app-udvikling og hjemmesideløsninger. Casper er partner ved iKontrol og arbejder i dag som udviklingschef ved iKontrols søstervirksomhed, Onlimited og derfor ikke direkte involveret i udviklingen af systemet.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Benjamin Mejbom Berndt

Udviklingschef & partner

Benjamin er ansvarlig udvikler for iKontrols administrationssystem og står til daglig for udvikling og opdateringer af systemet. Benjamin er uddannet datamatiker og hjælper bl.a. vores kunder med spørgsmål til systemet. Udover flere års erfaring med hjemmesideudvikling har han siden april 2014 arbejdet ved iKontrol og er i dag partner i firmaet.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Emil Justesen

Salgskonsulent

Emil har siden december 2017 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Emil skal hjælpe med at udvide kendskabet til systemet, så flere får øjnene op for digital kvalitetssikring og iKontrols mange fordele. Emil har via sin uddannelse opnået god viden og erfaring med salg, undervisning og procesoptimering, som han kan gøre brug af i jobbet. Du kan møde Emil på vejene rundt om i landet i den anden iKontrol-bil.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Johanne Fyhn

Servicemedarbejder

Johanne startede ved iKontrol i december 2017 som servicemedarbejder. Johanne kommer fra en større virksomhed, og skal hjælpe os med at holde styr på kontoret i en travl hverdag. Johanne skal bl.a. hjælpe med rengøring, bestilling af varer, indkøb, frokost mv. og sørge for, at kontoret fremstår pænt og præsentabel ved kundebesøg.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Christian Kemp Haugland

Udvikler

Christian startede som udviklingspraktikant ved iKontrol i slutningen af maj 2017. Fra august blev han fastansat og hjælper vores udviklingsteam med opdateringer af iKontrols administrationssystem. Christian er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet i Aarhus og afsluttede sin uddannelse i januar 2017.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Kim Hermanssen

Udvikler

Kim blev ansat ved iKontrol i april 2016. Kim arbejder til dagligt med opdateringer og udvikling af iKontrols administrationssystem, så det løbende tilpasses brugernes ønsker og behov. Kim er ansvarlig for drift og vedligehold af iKontrols cloud teknologier.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Maria Cao

Support & administration

Maria er 29 år og har været ansat hos iKontrol siden juni 2018, hvor hun sidder i support og administration. Maria er uddannet indenfor finanssektoren, men besluttede i sommer 2018 at prøve noget nyt. Maria sidder til daglig og supporterer eksisterende kunder og varetager derudover firmaets administrative opgaver.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Hasse Horslund Larsen

Beskrivelse på vej…

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Dorte Damgaard Hansen

Salgskonsulent

Dorte har siden Januar 2019 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Dorte har en baggrund som produktionsingeniør og har igennem mange år arbejdet med procesoptimering i forbindelse med implementering af IT i større og mindre virksomheder.

Dorte har bred indsigt i forretningsprocesser samt dyb kendskab til Ikontrols funktionalitet, som er opnået gennem år som ”iKontrol kunde” og senere som ”iKontrol konsulent”.

Du vil møde Dorte i forbindelse med nysalg, opfølgende KAM besøg og på konsulentbasi

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Mads Linnemann Simonsen

Support & administration

Mads har siden januar 2019 været ansat som salgskonsulent ved iKontrol. Mads er oprindeligt uddannet Cand. Merc. og har arbejdet med salg og forretningsoptimering indenfor både CRM, ERP og onlinebaserede IT løsninger i en årrække.

Mads har fokus på optimering af de daglige processer hos sine kunder og er altid guidet af ”return on investment” (eller ”smæk for skillingen” på jysk!), når en kunde står og skal træffe det rigtige valg.

Du vil møde Mads i forbindelse med nysalg, statusmøder m.m.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Michael Clausen

Marketingchef

Beskrivelse på vej…

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Niels Dyhr

Beskrivelse på vej…

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Rikke Christensen

Marketingmedarbejder

Rikke er uddannet grafisk designer og blev i april 2019 ansat i marketingafdelingen i iKontrol. Rikke sidder til dagligt med grafiske samt marketing opgaver og arbejder bl.a. med kampagnemateriale, hjemmeside og produktion af video.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Mathias Ancher Harringer

Udvikler

Mathias er uddannet datamatiker fra datamatikerskolen Dania Games i Greenaa. Han dimiterede i januar 2017. Han har siden april 2017 arbejdet som full-stack udvikler og blev i april 2019 ansat i iKontrol. Her har han ansvar for IKontrol-app’en samt backenden på administrationshjemmesiden.

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Adem Erciyas

Udvikler

Beskrivelse på vej…

ikontrol.dk - kvalitetssikring

Mads Rosenkrands Olsen

Customer Experience Specialist

Mads er uddannet cand.it og har mange års bred erfaring med sig fra bl.a. app-udvikling, design, salg, markedsføring og kundeservice.

Mads går op i detaljen og brænder for den gode brugeroplevelse. Han vil altid gerne høre fra dig, hvis du har forslag til hvordan, vores services kan blive endnu bedre.

Hør mere om, hvordan iKontrol kan hjælpe din forretning

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

kontakt@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.