Gør det daglige administrationsarbejde nemt og digitalt

 

Tid er en af de vigtigste ressourcer i enhver bygge- og anlægsvirksomhed, og den daglige administration kan hurtigt blive en tung og tidskrævende proces.

iKontrol, Intempus, ProLøn og e-conomic har indgået et samarbejde for at give bygge- og anlægsbranchen de mest optimale betingelser for at optimere deres processer ifm. administration i virksomheden. Ved at kombinere de forskellige systemer får du en digital løsning, der samler det bedste fra alle verdener.

Se vores webinar og få et indblik i, hvordan du sikrer en nem og effektiv administration i din bygge- og anlægsvirksomhed

 

iKontrol, Intempus, ProLøn og e-conomic har i samarbejde afholdt et fælles webinar, hvor vi fokuserer på, hvordan du kan få en 100% digital administration.

I webinaret kommer vi 360 grader rundt om den digitale administration – fra timeregistrering og kvalitetssikring til lønkørsel og økonomistyring. Vi giver dig et indblik i, hvordan du får et simpelt og digitalt dataflow mellem de forskellige systemer. Dette sikrer, at dig og dine medarbejdere kan klare det daglige administrationsarbejde nemt, sikkert og effektivt.

Se eller gense webinaret her:

Hvem er iKontrol?

iKontrol er Danmarks førende løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol er det slut med lange og bøvlede rutiner, da alt afsluttes i én arbejdsgang. Al forberedelse klares fra et centralt system, og medarbejderne kan med deres smartphone eller tablet udføre kvalitetssikring direkte i systemet.

Hvem er Intempus?

Intempus er en mobil timeregistrering, der erstatter gammeldags tidsregistrering med papir og blyant. I administrationssystemet kan administrationsmedarbejderen styre, hvilke sager medarbejderne skal have adgang til, udarbejde forskellige rapporter og godkende arbejdet, inden data overføres. Intempus appen anvendes af medarbejderen i marken til registrering af timer, kørsel, tillæg og varer.

Hvem er ProLøn?

ProLøn er et nemt og brugervenligt lønsystem der tilpasses den enkelte virksomhed – uanset branche og størrelse. Systemet gør det enkelt at indberette løn fra alle dine enheder.

Hvem er e-conomic?

e-conomic er et online regnskabsprogram, der henvender sig til alle slags virksomheder. Ud over at være et standard økonomisystem, kan e-conomic udvides med forskellige tillægsmoduler og funktioner, så det tilpasses virksomhedens specifikke behov.

 

Vil du høre mere om iKontrol?

Vores konsulenter er klar til at tage en uforpligtende snak med dig, så tøv ikke med at kontakte os.

+45 7060 5855

salg@ikontrol.dk

Skal vi kontakte dig? – Udfyld formularen herunder og du hører fra os inden for 1 hverdag.