Webinar

Din hverdag som entreprenør: digitale processer i AB18

 

Med dette webinar tager vi afsæt i AB18 og sætter fokus på de digitale processer der kan være med til at optimere din hverdag som entreprenør.

Vi kommer blandt andet ind på:

  • Digitale udfordringer i byggebranchen

  • Skab samspil mellem dokumentstyring, KS og opgavestyring

  • Gode råd når du skal digitalisere

  • Det er gratis at deltage på dette webinar

Hvordan kan dit arbejde profitere af digitalisering?

Den danske byggebranche arbejder dagligt med flere og flere krav som skal opretholdes for at understøtte høj kvalitet, lang levetid og bæredygtigt byggeri.

 

Det kan være svært for den enkelte entreprenør at omstille sig til de nye krav. Der snakkes meget om digitalisering og vi sætter derfor fokus på digitalisering i din hverdag. Med afsæt i eksempler fra AB18 fortæller vi dig, hvordan et IT-system som iKontrol kan spare dig tid, arbejde og bekymringer ved at sætte strøm til nogle af dine administrative arbejdsprocesser.

 

Vi ser nærmere på hvordan du med værktøjer som digital dokumentstyring, kvalitetssikring og opgavestyring kan være med til at løse de opgaver, du som entreprenør, støder på i forbindelse med dit byggeforløb.

Mød dine værter

null

Emil Justesen - Chefkonsulent

Med flere års erfaring i digitalisering af byggebranchen har Emil et stort indblik i branchen. Han har et godt tag på hvordan din virksomhed skabe værdi gennem digitalisering.
null

Thomas Vikner - Forretningsudvikler

Thomas arbejder dagligt med at optimerer vores kunders hverdag og han er med til at sikre en stærk IT-løsning som er brugervenlig og nem at gå til.

Det får du med dig hjem

  • Kendskab til hvordan digitale værktøjer understøtter dit arbejde med AB18
  • Indblik i hvordan digitale processer spiller sammen
  • Erfaringer med digitalisering i byggebranchen